Concert Timpuri Noi la #Craiova in Cult Music Club

07/12/2018 Craiova, Romania

Detalii

Ora : 21:00
Adresa : Str. Frații Buzești Nr.23, Craiova
Telefon : 0771 662 009

Pe 07 Decembrie in Cult Music Club, Factory Events vă propune un eveniment cu totul special – Concert Timpuri Noi!

Trupa Timpuri Noi este simbolul rock-ului romanesc al ultimelor decenii si, in formula actuala, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid!

De la infiintarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent in Timpuri Noi in calitate de compozitor si chitarist. Incepand cu anul 2011, Dan Iliescu si-a asumat si rolul de solist, continuand misiunea muzicala asumata in urma cu cateva decenii…. Pentru cei care nu stiu inca, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le stie atat de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata… iar lista poate continua, cu doar cateva exceptii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de catre Timpuri Noi.

Vino la Cult Music Club să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţă live.

Biletele sunt puse în vânzare la locația concertului. Preț bilet 30 lei. Detalii si rezervări la numărul de telefon 0771 662 009 in fiecare zi după ora 17.00
Pentru un show total, în faţa scenei nu vor fi mese.
OPEN DOORS 19:00

Copyright © Timpuri Noi